Paprikový guláš

Paprikový guláš

jak to uvařit
recepty-top.cz Paprikový guláš

Co do toho?

  • cca 1kg hovězího masa vcelku - třeba plecko
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • 500-700g čerstvých paprik
  • lžíce pálivé papriky
  • lžíce majoránky
  • lžička oregána
  • lžička drceného kmínu
  • cibule na plátky
  • 2 stroužky česneku na kousky
  • rajčata, ideálně konzervovaná
  • voda nebo vývar
  • 3 lžíce červeného vinného octa

Co s tím?

Maso obalíme v pepři, soli a na oleji osmahneme ze všech stran. Vyndáme maso na talíř. Do kastrolu hodíme čerstvou i sušenou papriku, sůl, pepř a trošku podusíme, pak přihodíme zbytek bez vody necháme probublat. Přihodíme tam maso s vodou a dáme do trouby přiklopené klidně na 3 hodinky na 180-200. Maso by se mělo rozpadat na hadry. Pokud to bude moc tekuté tak to na 15-30min odklopte.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Biftek - beef steak

Biftek - beef steak

Něco jako guláš

Něco jako guláš

Paprikový guláš

Paprikový guláš

Rajská s knedlíkem dle babči

Rajská s knedlíkem dle babči

Roštěnka s knedlíkem

Roštěnka s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Šestka náhodných receptů

Fettuccine all’ Alfredo

Fettuccine all’ Alfredo

Cuba Libre

Cuba Libre

Thajské červene kari

Thajské červene kari

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Vepřová kotleta s česnekem a bazalkou

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.