Co do toho?
- 4 lžíce hladké mouky
- 1 lžička soli
- 3/4 lžičky drceného pepře
- 4 vykostěné vepřové kotlety
- 1 lžíce olivového oleje
- 3-4 stroužky drceného česneku
- 5 lžic balsamikového octa
- 5 lžic kuřecího vývaru
- 3 rajčata na kostičky (bez semínek)
- 2 lžíce kapary
- na ozdobu čerstvou petrželovou nať
Co s tím?
Smichat mouku, sůl, pepř a obalíme kotlety. Na oleji osmahneme maso z každe strany tak 2min dozlatova a vyndáme.
Dáme česnek na pánev, osmahneme asi minutku. Přidáme balzamikový ocet s vývarem. Zamícháme aby se uvolnily částečky z pánve a trošku zredukujeme, přidáme rajčata s kapary.
Hodíme kotlety zpět na pánev. Zaktyjeme snižíme teplotu a necháme probublat 4-5 minut nebo dokud není maso hotové.