Co do toho?
Marináda
- 3 kuřecí prsa
- citronová šťáva
- 2 lžíce bílého vinného octa
- 1 cibule na kousky
- 5 lžiček zázvorovo česnekové pasty
- 5 lžiček garam masala
- 1 lžička mletého římského kmínu
- 1 lžička mletého koriandru
- 1/2 lžičky kajenského pepře
- 1/2 lžičky semínek hořčice
- olej
- 1 cibule na kousky
- 1/2 lžičky kajenského pepře
- 1/2 lžičky mleté skořice
- 1/2 lžičky chilli prášek
- 1/2 lžičky soli
- zelenej koriandr, na ozdobu
Co s tím?
Vemte ingredience na marinádu a udělejte pastu v které marinujte kuřecí kousky alespoň 3 až 4 hodiny.
Na oleji zlehka osmahni to co zbylo až na koriandr, přidej kuře a cca 5min na větším plameni smaž. Pak stáhni plamen na minimum a dus cca 20 minut. V případě potřeby, přidej víc vody. Ozdobíme koriandrem a osmaženými proužky cibule. Podávat s rýží. Časem líp poladím.