Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Burger

Burger

Rajčatová salsa

Rajčatová salsa

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Upečená kotleta

Upečená kotleta

Kuřecí se zázvorem a jarní cibulkou

Kuřecí se zázvorem a jarní cibulkou

Jalfrezi

Jalfrezi

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - GOLFplay - golfové score - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.