Zavařené vepřové maso - masovka

Zavařené vepřové maso - masovka

jak to uvařit
recepty-top.cz Zavařené vepřové maso - masovka

Co do toho?

  • 1kg vepřové plece
  • 1 - 1 1/2 lžičky soli (zdá se mi že každá sůl je jiná)
  • 1/2 lžičky drceného pepře
  • 1/2 lžičky drceného kmínu
  • 4 lžíce vody

Co s tím?

Maso nakrájíme na cca 2cm kostičky, přimícháme zbytek a pořádně promasírujem. Maso naplníme do sklenic na zavařování. Pokud nemáme hrnec na zavařování použijem hlubší hrnec aby byly sklenice ponořené a na dno hrnce si dáme utěrku. Voda by měla lehce bublat (90-100st). Vaříme 2h, sklenice vyndáme necháme do druhého dne vychladnout a stejnou proceduru opakujeme druhý den, jen 1h.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Celá kotleta v troubě

Celá kotleta v troubě

Kotleta s medem

Kotleta s medem

Kotleta v alobalu

Kotleta v alobalu

Panenka s medem a hořčící

Panenka s medem a hořčící

Škvarky

Škvarky

Upečená kotleta

Upečená kotleta

Šestka náhodných receptů

Jemné linecké

Jemné linecké

Sladké kuřecí chilli stripsy

Sladké kuřecí chilli stripsy

Tabbouleh

Tabbouleh

Jalfrezi

Jalfrezi

Svíčková s knedlíkem

Svíčková s knedlíkem

Mleté maso z maďarska

Mleté maso z maďarska

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.