Co do toho?
- 2 jablka na kousky
- 1 cibule na kousky
- 2ks vepřové panenka
- 2 lžičky soli
- 1 lžička pepře
- 1 lžička cibulového prášku
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička tymiánu
- 1 lžička sušeného zázvoru
mix
- 1/2 hrníčku bílého vína
- 1/4 hrníčku jablečného octa
- 3 lžíce sójovky
- 1 lžíce dijonské hořčice
Co s tím?
Jablka s cibulí dáme dospod litinového hrnce, na to dáme maso, zasypeme solí, pepřem, cibulovým práškem, česnekovým práškem a tymiánem. V misce si smíchejte sójovou omáčku, bílé víno, jablečný ocet a dijonskou hořčici. Mixem zalejem maso. Zapokličkujeme a na nízkou teplotu vaříme klidně celý den.