Rybízové brusinky

Rybízové brusinky

jak to uvařit
recepty-top.cz Rybízové brusinky

Co do toho?

  • 1 kg červeného rybízu (jen kuličky)
  • 1/2 kg cukru krupice
  • 6 hřebíčků
  • 2 cca 5cm kousky celé skořice
  • 1/2 citronu
  • rum

Co s tím?

Všechny tyto suroviny (kromě rumu a citronu) jednoduše vložíme na hlubší plech a asi 20 – 25 minut necháme v troubě při 200°C scvrknout ve vlastní šťávě. Vyndáme koření, půlku citronu si rozdělíme na cca 6 kousků. Naplníme prohřáté sklenice (používám takové ty úzké a vysoké od oliv), navrch každé dáme kousek citronu a něco rumu. Falešné brusinky nejlépe chutnají rok uleželé :-)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Domácí tatarka

Domácí tatarka

Dušené kysané zelí

Dušené kysané zelí

Karlovarský knedlík

Karlovarský knedlík

Knedlíky dle babči

Knedlíky dle babči

Medové červené zelí

Medové červené zelí

Nudle nebo flíčky do polévky

Nudle nebo flíčky do polévky

Šestka náhodných receptů

Lasagne alla Bolognese

Lasagne alla Bolognese

Kari masové koule s rajčatovou omáčkou

Kari masové koule s rajčatovou omáčkou

Kolínka s lovečákem

Kolínka s lovečákem

Bramborové noky s bazalkovým pestem

Bramborové noky s bazalkovým pestem

Česnečka

Česnečka

Ananasové chutney (čatní)

Ananasové chutney (čatní)

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.