Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

jak to uvařit
recepty-top.cz Restované brambory po italsku

Co do toho?

  • olivový olej
  • 6 červených brambor
  • 4 šalotky na tenké plátky
  • 4 stroužky česneku na tenké plátky
  • 3 lžičky čerstvého rozmarýnu nadrobno
  • 1 lžičku oregána
  • 1 lžičku tymiánu
  • sůl
  • pepř
  • 100g másla
  • 50g parmazánu

Co s tím?

Nažhavíme troubu na 190. Brambory si nakrájíme na tenké plátky, ideálně tak aby spodek brambor zůstal ještě spojený a drželi pohromadě. Pekáč vymažeme olivovým olejem. Brambory vyskládáme do pekáče a mezi plátky dáme česnek se šalotkou, oregánem, tymiánem a rozmarýnem. Posolíme, opepříme, poklademe kousky másla a zaklopíme alobalem. Pečeme cca hodinku nebo dokud nejsou brambory měkké. Vyhodíme alobal zasypeme parmezánem a necháme zezlátnout tak 15-20min.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Restované brambory po italsku

Restované brambory po italsku

Šestka náhodných receptů

Medové drštičky

Medové drštičky

Bulky na burgery

Bulky na burgery

Sečuánský olej

Sečuánský olej

Kokosovo limetkové kuře

Kokosovo limetkové kuře

Jemné linecké

Jemné linecké

Perkelt - pörkölt

Perkelt - pörkölt

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - GOLFplay - golfové score - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.