Mleté maso z maďarska

Mleté maso z maďarska

jak to uvařit
recepty-top.cz Mleté maso z maďarska

Co do toho?

  • 350g mletého hovězího masa
  • 220g cibule na kostičky
  • 1 lžíce uzené papriky
  • 1 pixla (cca 200g) sekaných rajčat
  • 1 lžíce protlaku
  • 2 lžíce červeného vinného octa
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička kmínu
  • sůl
  • čerstvě mletý černý pepř
  • voda

Co s tím?

Nažhavíme nepřilnavou pánev a osmažíme do hněda mleté maso. Přidáme cibuli s paprikou a smažíme cca 5 minut. Nahodíme zbytek + vodu cca 1/2 plechovky co zbyla po rajčatech. Vaříme  30-35 minut, před podáváním ještě dochutíme.

Podáváme s rýží, těstovinami nebo zeleninkou.



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Mleté maso z maďarska

Mleté maso z maďarska

Šestka náhodných receptů

Ostrá salsa

Ostrá salsa

Penne s kuřecím a rajčatovou omáčkou

Penne s kuřecím a rajčatovou omáčkou

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Passata di pomodoro - Rajčatové pyré

Passata di pomodoro - Rajčatové pyré

Vepřová panenka v arašídové krustě

Vepřová panenka v arašídové krustě

Sečuánské kuře

Sečuánské kuře

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.