Co do toho?
- 2 kuřecí prsa
- 4 plátky pršuta
- 4 lístky šalvěje
- olivový olej
- rukola
- parmazán
- sůl
- pepř
- cca 15 cherry rajčátek napůlky
Dresing
- 1 lžíce petrželky nasekat
- 2 1/2 lžíce jablečného octa
- 2 lžička hnědého cukru
- 3 lžíce olivového oleje
- šalotku nadrobno
Co s tím?
V pánvi s olejem na střední plamen zkaramelizujeme rajčátka, to může chvíli trvat.
Maso nakrájíme na zhruba stejně tlusté plátky, zlehka osolíme a opepříme, poklademe šalvějí, zabalíme do pršuta a necháme odpočinout než se dodělají rajčátka a dresing. Na dresign prostě všechno dáme dohromady a rozšleháme, mělo by to trošku zhoustnout. Maso na oleji opečeme cca 15min celkem.
Na talíř poházíme rukolu zakápneme dresingem, poklademe rajčátka, poházíme pár hoblinek parmezánu a nakonec maso.