Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

jak to uvařit
recepty-top.cz Bažant na kmínu

Co do toho?

  • bažant
  • slanina
  • kmín
  • sůl
  • červené víno

Co s tím?

Bažanta prošpikujeme slaninou, pořádně prosolíme a okmínujeme. V pekáčí si vysmažíme další kousky slaniny a maso zprudka zatáhneme. Zalejeme vínem a na 180 pečeme za občasného podlévání tak 2 hodinky. Podáváme s červeným zelím a bramborovýma knedlíkama (který jsem byl líný udělat a je nafoceno s chlebíkem)



Sorry za reklamu. Testuji.


Něco podobného

Bažant na kmínu

Bažant na kmínu

Šestka náhodných receptů

Bombajské brambory

Bombajské brambory

Medové červené zelí

Medové červené zelí

Velikonoční bochánek

Velikonoční bochánek

Pudinkové dortíčky

Pudinkové dortíčky

Čínský zelný salát

Čínský zelný salát

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Created 2016 www.vyroba-stranek.cz - Virtuální prohlídky - all4U agency s.r.o.